Laatste nieuws:

? Care4Kids Event Heino 2017

 

Het Care4Kids Event, hét gratis verwenweekend voor zorggezinnen, vindt dit jaar voor de negende keer plaats. Dit weekend (van vrijdag 22 tot en met 25 september)  verblijven ongeveer dertig gezinnen op Vakantiepark Landgoed Old Heino. Het betreffen gezinnen die dagelijks veel extra inspanningen leveren omdat minimaal één van de gezinsleden een beperking heeft, of ziek is.

De Care4Foundation maakt het mogelijk dat deze gezinnen even kunnen ontspannen en er samen tussenuit kunnen. Tijdens het weekend beschikt ieder gezin over een (aangepaste) vakantiewoning, maaltijden en (medische) zorg. Daarnaast is er een uitgebreid activiteitenprogramma voor jong en oud.

 In het weekend zullen er diverse activiteiten plaatsvinden. Zo kan men, geheel vrijblijvend, deelnemen aan onder andere een huifkar-tocht, een mountainbike clinic, kookdemonstratie, roofvogel-show, bezoek van stoere trucks, de talentshow ‘Care4Kids Got Talent’, een kinderdisco en een optreden van een muzikale clown. Care4Kids Event Heino is een initiatief van de Care4Foundation en wordt mede mogelijk gemaakt door de zorgorganisatie ECR (European Care Residences). Vele vrijwilligers bieden zo nodig 24-uurs zorg en verpleging aan de ouders en/ of kinderen. Dankzij hun inzet en de bijdrage van een groot aantal sponsoren, kunnen de gezinnen zorgeloos ontspannen en genieten van een heerlijk lang weekend.

Voor meer informatie kijk op www.care4kidsevent.nl.

About Marijke Reinders

Reageren

je emailadres wordt niet gepubliceerd. *

*

*

code