Aldi Raalte heropent en pakt uit

aldi foto groenteafdeling

Door Sonja Veneman

De Aldi is nu al vele jaren gehuisvest in het pand aan de Molenhof. Velen kennen de discountsupermarkt al vanuit de locatie aan De Plas, scholieren noemden de parkeerplaats De Herenhof immers altijd: De ALDI-parkeerplaats..

Een flink aantal weken was het voor het winkelend publiek en personeel even doorbijten maar het resultaat mag er zijn. Het nieuwe gebouw is helder, overzichtelijk en ruim. De brede winkelpaden bieden alle ruimte om rustig boodschappen te doen. Ledverlichting biedt beter zicht en meer sfeer.

Na een aantal jaren en een prima locatie werd het tijd voor een ruimere winkel, vernieuwde winkelformule en een overzichtelijk assortiment volgens het nieuwe winkelconcept.

Het nieuwe gebouw is helder, overzichtelijk en ruim. De brede winkelpaden bieden alle ruimte om rustig boodschappen te doen. LED-verlichting biedt beter zicht en meer sfeer.

Nieuw is ook de bakstraat met vers afgebakken broodjes en onder andere vloerbroden die zelf te snijden zijn met de broodsnijmachine.
Iedere week zijn er inspirerende recepten en verse ingrediënten te vinden. Met het ‘Recept van de week’ worden de meeste ingrediënten voor een heerlijke maaltijd aan op één plek aangeboden. Zo wordt boodschappen doen wel heel gemakkelijk.

Van 22 november tot en met 28 november zijn er diverse proeverijen van het vers assortiment. De hele week na de opening staan er heerlijke hapjes klaar om de smaak van vers te pakken te krijgen.

Ik spreek met filiaalleider, Niek Vreeman. Vanochtend vanaf 08:00 werd de winkel geopend en mochten de medewerkers vele nieuwsgierige klanten verwelkomen. De eerste 400 klanten kregen een kraskaart, waarop het altijd prijs is. Van een tros bananen tot een winkelcheque ter waarde van €200 voor boodschappen. Hij is erg blij met het resultaat van de verbouwing, die zo’n half jaar in beslag heeft genomen. Meer ruimte om het nieuwe winkelconcept uit te dragen, met wekelijkse versaanbiedingen. Ook de medewerkers zijn trots want de winkel is ruim, er is meer variatie in werkzaamheden en dat geeft energie. Het valt inderdaad op dat de sfeer in de winkel warmer is. “Dit komt door het gebruik van andere materialen voor de stellingen en de LED-verlichting, vertelt Niek”

Maar wat ervaren de klanten nu zelf? Ik vraag het buiten even en iedereen is het erover eens dat het een mooie, ruime winkel is geworden. Zelf je brood snijden in de gewenste dikte is een pluspunt en er zijn veel verse produkten.
PR-woordvoerder Laetitia Gruwel is ook onder de indruk van de klanten, die haar feliciteren. “Nee, U gefeliciteerd met Uw winkel! “Dat is dan typisch voor mensen van hier, de vriendelijkheid, zeg ik met wel wat gepaste trots.

Raalte is maar weer een mooie supermarkt rijker.

 

About Sonja Veneman

Sonja Veneman
Verslaggeefster Radio/TV. Redactie -Webcontentmedewerker/PR

Reageren

je emailadres wordt niet gepubliceerd. *

*

*

code