Laatste nieuws:

Beroepen- en opleidingenmarkt in de luchtvaart- en reisindustrie in Aviodrome!

In samenwerking met Reismedia, uitgever van luchtvaartnieuws.nl, Aviabanen.nl, Reisjobs.nl en beroepenmarkt.nl, organiseert Aviodrome op zaterdag 30 september van 9.30 tot 16.30 uur voor de achtste maal de landelijke beroepen- en opleidingenmarkt. Werkgevers en opleiders uit de luchtvaart- en reisindustrie presenteren zich tijdens deze dag aan studenten en werkzoekenden.

Wat kost de gewenste opleiding? Hoe kan men zich voorbereiden op een baan in de luchtvaart of reiswereld? Welke banen zijn er op dit moment en wanneer kan ik starten? Op deze en alle andere vragen, krijgen bezoekers op 30 september antwoord. Naast het ruime aanbod met opleidingen, werkgevers en concrete banen verzorgen diverse sprekers gedurende de gehele dag presentaties. Verder is het mogelijk gastcolleges en ‘match-making sessies’ bij te wonen.

De beroepenmarkt is de grootste op het gebied van opleidingen en banen in de luchtvaart- en reisindustrie en daarmee dé ontmoetingsplek voor studenten, werkzoekenden, scholen en werkgevers.

De beroepen- en opleidingenmarkt in Aviodrome is op 30 september te bezoeken van 9.30 tot 16.30 uur. Scholieren en studenten kunnen voor een gereduceerd tarief naar het Aviodrome op deze dag. Tickets: www.aviodrome.nl Met een museumjaarkaart is Aviodrome vrij toegankelijk.

Meer info: https://www.beroepenmarkt.nl/event/

About Marijke Reinders

Reageren

je emailadres wordt niet gepubliceerd. *

*

*

code