Bruers haalt uit in het HOFtheater

Karin Bruers en Nol Havens staan op zaterdag 21 oktober in het HOFtheater met hun cabaretvoorstelling ‘Bruers haalt uit’. Haar solovoorstelling, herstel, hun duo voorstelling wordt er één met een rauw randje.

Karin is weer terug met een solovoorstelling in het theater, na ja…solo, met Nol Havens samen. Nol is haar muzikant, chauffeur, persoonlijk entertainer en hij zorgt dat het niet helemaal uit de hand loopt, want dat ligt altijd op de loer bij Karin.

Ze haalt in haar nieuwe voorstelling uit naar christelijke wethouders, die ze betrapt op porno kijken in het vliegtuig en naar echtparen die hun kinderen slachtofferen in vechtscheidingen. Ze schiet met haar katapult alfamannetjes van de apenrots. En verder moet alles wat die dag voor haar voeten heeft gelopen, eraan geloven.

Maar wie uithaalt, kan een haal terug verwachten. En die krijgt ze ook.

Er zijn nog kaarten beschikbaar voor ‘Bruers haalt uit’ op zaterdag 21 oktober om 20.15 uur in het HOFtheater. Kaarten kosten € 19,50 per stuk.

Kaartverkoop

Kaarten zijn te bestellen via de kassa van het HOFtheater (0572-361361) of via www.HOFtheater.nl. De kassa is geopend van woensdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 13.00 uur en vanaf een uur voor aanvang van een voorstelling. Kijk voor meer informatie op www.HOFtheater.nl.

 

About Bertha Nijkamp

Reageren

je emailadres wordt niet gepubliceerd. *

*

*

code