COC Men Meet Men – Video Variété

Op vrijdag 8 december vindt in de kelderbar van de Loge aan de Rijkmanstraat 10 te Deventer Men Meet Men plaats; een COC-ontmoetingscafé voor homo- en biseksuele mannen vanaf 18 jaar. Tijdens deze avond wordt in een apart filmzaaltje een aantal artistieke korte mannenfilms vertoond onder de noemer ‘Video Variété – Mannen, Erotiek & Kunst’. De lengte van de totale serie korte films is 50 minuten, dus na de eerste vertoning om 21.00 uur volgt een korte pauze en om 22.00 uur de tweede vertoning van de hele serie. 

Het keldercafé is toegankelijk via de trap aan de zij-ingang of met een lift aan de vooringang (voor de minder-valide bezoekers). Men kan naar binnen van 20.00 tot 24.00 uur. Net zoals voorheen zorgt de organisatie voor een gezellige en gemoedelijke avond, dus kom en beleef het mee!! De entree is voor iedereen € 2,00.

Meer info via www.cocdeventer.nl ; ook voor andere activiteiten van COC Deventer en diverse Roze Uitgaanstips binnen de regio Stedendriehoek. Op de website kan men zich via ‘contact’ ook abonneren op de wekelijkse nieuwsbrief van COC Deventer.

Reageren

je emailadres wordt niet gepubliceerd. *

*

*

code