sportbedrijf raalte

De Bolster uit Raalte wint Fair Play prijs schoolvolleybal

Donderdag 26 oktober stond sporthal Tijenraan in Raalte weer vol met fanatieke jongens en meisjes, die meededen aan het jaarlijkse schoolvolleybal. De winst van het schoolvolleybaltoernooi ging deze editie naar de Linderte 3 uit Raalte. De Bolster uit Raalte won de Fair Play prijs, die beschikbaar is gesteld door Sportbedrijf Raalte ter promotie van sportief gedrag.

Namens Sportbedrijf Raalte overhandigde Esther Jonkman van Salvora de prijs uit aan de leerlingen van de Bolster. Zij benadrukte daarbij dat ze trots was op het eerlijke spel en het sportieve gedrag tussen de verschillende scholen en teams. Opvallend was dat na afloop van elke wedstrijd netjes de handen werden geschud om elkaar te bedanken en de winnaars te feliciteren. Ook was er veel respect voor de (vrijwillige) scheidsrechters die namens de organiserende volleybalvereniging Salvora de wedstrijden floten.

Het schoolvolleybaltoernooi werd dit jaar gewonnen door de Linderte 3 uit Raalte. Zij wonnen in een spannende finale van de Kwintijn uit Raalte. Derde werd de Linderte 6, voor het team van de Bolster dat vierde werd.

Ook dit schooljaar stelt het Sportbedrijf weer bij alle schoolsporttoernooien de Fair Play prijs beschikbaar en vraagt zij daarmee aandacht voor sportief gedrag. In de hele regio Salland wordt vanuit een samenwerking met Sportbedrijf Deventer en UtHuus in Olst-Wijhe extra aandacht besteed aan Fair Play.

Meer informatie over Fair Play is te vinden op de website van het Sportbedrijf Raalte (www.sportbedrijfraalte.nl/fairplay).

About Bertha Nijkamp

Reageren

je emailadres wordt niet gepubliceerd. *

*

*

code