De Stuwzangers in Lemele tijdens Oud Hollandse Markt

Woensdagavond vanaf   19.00 u. zijn de Stuwzangers uit Vilsteren te horen en te zien tijdens de Oud Hollandse Markt in Lemele. Overigens een drukke week voor dit koor want vrijdagmiddag zingt het vervolgens in de Feesttent te Lemeleveld en zondag gaat men per bus naar Elden, nabij Arnhem.

Het optreden in Lemele is reeds een traditie en trekt veel publiek zo is gebleken tijdens de vorige edities. Onlangs stond in de media nog een alarmerend verhaal. Het voorbestaan van de Oud Hollandse markt Lemele is in het geding. Om het ook financieel rond te krijgen wordt steeds moeilijker. Volgend jaar is de 50 editie en die moet zeker doorgang vinden. En…uiteraard een vervolg! In ieder geval proberen de Stuwzangers uit Vilsteren o.l.v. dirigent Flip Jonkman uit Heino er een mooi gezellig feest van te maken.
Er staan 3 sessies gepland.
Komende vrijdagmiddag is het koor de Stuwzangers onderdeel van de korenmiddag in de feesttent te Lemelerveld waar ook de Bargzangers uit Lemele aan mee werken.
Zondagmorgen is het vertrek per bus naar Elden, nabij Arnhem. Die dag zal de muzikale omlijsting worden verzorgd tijdens het ‘Dorpsfeest’! Een druk programma dus! Alles is te vinden op www.destuwzangers.nl

 

Reageren

je emailadres wordt niet gepubliceerd. *

*

*

code