Diepe Hel Holterbergloop

Evenement Diepe Hel Holterbergloop genoodzaakt een uur later te starten wegens besluit gemeente

Er is geen hardloopwedstrijd in Nederland zoals de Diepe Hel Holterbergloop. Het uitdagende parcours in samenwerking met de meestal perfecte (weers-)omstandigheden maken dit een must do wedstrijd voor alle hardloopfans. De Diepe Hel Holterbergloop vindt plaats op zondag 29 oktober aanstaande in Holten en is genoodzaakt een uur later te starten wegens besluit gemeente.

Alle afstanden starten precies één uur later
Na de vorige editie is de organisatie in gesprek gegaan met de Gemeente Rijssen Holten over de verplaatsing van het evenement naar de zondag. In het vooroverleg over dit besluit, is de indruk gewekt dat dit niet tot problemen zou leiden. Pas vorige week is door de gemeente besloten dat er, vanwege de zondagsrust, toestemming wordt gegeven om vanaf 11.30 uur activiteiten te ontplooien en vanaf 12.00 uur te starten.

Nieuwe starttijden
Dit betekent dat alle afstanden precies één uur later starten. Dus de Sans-online 5km om 12.00 uur, Hemink 10 km om 12.30 uur, Tastoe Halve Marathon om 14.15 uur en de Rabokidsrun om 14.30 en 14.45 uur. ‘Wij vinden het heel vervelend dat we alle inschrijvers moeten informeren. De organisatie kan niets anders doen dan deze beslissing respecteren.” Zeker is dat we er in ieder geval weer een prachtige dag van maken”, vertelt voorzitter Hans Stokvis.

Meer informatie
www.diepehelholterbergloop.nl
info@diepehelholterbergloop.nl

About Truus Brouwer

Reageren

je emailadres wordt niet gepubliceerd. *

*

*

code