Feest bij kringlooporganisatie 2switch.

Zaterdag 7 oktober wordt alweer voor de negende keer de Nationale Kringloop dag georganiseerd. De Nationale Kringloop dag is een initiatief van de BKN (Branchevereniging Kringloopbedrijven Nederland). Op deze dag worden de diverse aspecten van de Kringloopbranche onder de aandacht gebracht. Kringloopbedrijven spelen een belangrijke rol in de keten van hergebruik van goederen en het bieden van werk voor mensen die een opstap nodig hebben richting de reguliere arbeidsmarkt.

Ook 2Switch Raalte doet hier aan mee. De voorbereidingen zijn al in volle gang. Om het feest tot een succes te maken, hopen we dat de inwoners van Raalte en omgeving allemaal naar onze winkel komen. 

Als je spullen inlevert of koopt bij een kringloopwinkel lever je dus een belangrijke bijdrage aan de werkgelegenheid en het milieu. Door je spullen een tweede leven te geven verminder je de afvalberg. Door de bij de BKN aangesloten winkels wordt jaarlijks maar liefst 120 miljoen kilo aan goederen opgehaald, waarvan een flink deel via de winkels een tweede leven krijgen.

Kom aanstaande zaterdag 7 oktober naar één van onze negen 2switch filialen en verwonder je over de hoeveelheid aan prachtige artikelen die nog prima geschikt zijn voor een tweede, derde, vierde, …… leven.

De 2switch filialen organiseren op deze dag verschillende leuke activiteiten voor jong en oud.

Voor onze klanten bieden wij speciaal op deze dag aantrekkelijke kortingen op tal van artikelen. Duurzaam shoppen loont beslist en 7 oktober wordt pas echt een Feest als jij bent geweest.

Kijk op onze Facebookpagina, 2switch voor mens en milieu, en lees elke dinsdag en vrijdag welke leuke activiteiten je 7 oktober kunt verwachten binnen onze negen filialen.

Dus noteer dit Feest op zaterdag 7 oktober alvast in je agenda.

Reageren

je emailadres wordt niet gepubliceerd. *

*

*

code