Grote namen Kensington, Dotan, Lil KLeine en Triggerfinger naar Dauwpop 2018!

Naast Kensington kondigt Dauwpop nog 15 namen aan. Gevestigde acts als singer-songwriter Dotan, de Belgische rockers van Triggerfinger, Sallands trots Bökkers en DJ Paul Elstak komen ook een bezoek brengen aan het festival.   Voor de alternatievelingen zijn onder andere bluesrockers Graveyard,  het Amsterdamse Death Alley en de Nederlandse punkrock band Tusky te zien. Fans van Nederhop worden blij gemaakt met grote namen als Lil Kleine, Boef en Jebroer. In de categorie opkomend talent zijn er de acts CUT_ en de Engelse herrieschopper Yungblud bekend van het nummer ‘I Love You, Will You Marry Me’.   Lady Bee, Bizzey en het van Arjan Lubach bekende The Galaxy, zullen zorgen voor een opzwepende sfeer in de XITE Party Pit. Binnenkort zullen er meer acts bekend gemaakt worden.

Gisteren hebben enkele trouwe Dauwpopbezoekers de eer gehad om de eerste vijf acts te mogen aankondigen op hun eigen social media.
Kaarten voor Dauwpop 2018 zijn nu beschikbaar:
Early Bird Festivalticket €49,- (tot 1 december)
Regulier Festivalticket €52,- (vanaf 1 december)
Kinderticket €12,50,-
Campingticket €15,-
Parkeerticket €7,- (in de voorverkoop) Prijzen zijn exclusief servicekosten.
De afgelopen drie edities is Dauwpop uitverkocht geweest, dus wees er snel bij! Op de hoogte blijven volg ons op social media of abonneer je op de nieuwsbrief!

About Sonja Veneman

Sonja Veneman
Verslaggeefster Radio/TV. Redactie -Webcontentmedewerker/PR

Reageren

je emailadres wordt niet gepubliceerd. *

*

*

code