Het kernteam Raalte is er voor jou!

De deelnemers aan het kernteam zijn formele en informele organisaties die actief zijn in Raalte op het gebied van wonen, welzijn, zorg en ontmoeten.
Elk kernteam heeft een S1 wijkverpleegkundige die het kernteam voorzit en in elk kernteam zit een opbouwwerker van WijZ Welzijn.

Het kernteam zet zich in om de leefbaarheid in de kern te vergroten. Dit wordt gedaan door te kijken hoe het in Raalte gaat op het gebied van

vitaliteit, meedoen, verantwoord wonen en omzien naar elkaar. Hierbij kun je denken aan allerlei zaken, zoals: Zijn er genoeg ontmoetingsmogelijkheden in Raalte?

Durven mensen vragen te stellen wanneer zij hulp nodig hebben? Is er behoefte aan een voorziening die er nog niet is? Bij dit soort vragen kan het kernteam Raalte meedenken

en initiatieven kunnen ondersteund worden. Voorbeelden zijn: Een wekelijkse buurtmaaltijd, een beweegactiviteit, een klussendienst of het organiseren van een schoonmaakactie in het dorp.

Heb je een idee voor Raalte, maar weet je niet hoe je hiermee verder moet? Neem dan contact op met Roxane de Pina van WijZ Welzijn, 06-12507481 of r.depina@wijz.nu.
Heb je een vraag over zorg, neem voor Raalte Zuid / Centrum contact op met S1 wijkverpleegkundige Heidi Lammertsen, 06 – 53512528 of heidi.lammertsen@raalte.nl

en voor Raalte Noord met Jeannet Kleine Schaars, 06 – 13539293 of jeannet.kleineschaars@raalte.nl.

About Sonja Veneman

Verslaggeefster Radio/TV. Redactie -Webcontentmedewerker/PR

Reageren

je emailadres wordt niet gepubliceerd. *

*

*

code