Inschrijving Farmstacle Run Heino van start met nieuwe sponsor

Op zondag 22 juli staat de 4e editie van de Farmstacle Run in Heino op het programma. De organisatie heeft in Hilgenkamp Bouwservice een nieuwe, betrokken hoofdsponsor van het evenement gevonden. De inschrijving van de Farmstacle Run 2018 opent halverwege maart en ook dit jaar geldt vol is vol! De Facebookpagina is nu al te volgen voor meer (inschrijvings)nieuws. 

De obstakelrun in boerenstijl is in 3 jaar tijd gegroeid van 500 deelnemers en één parcours naar 1.500 deelnemers over twee parcoursen plus een Kidsrun. Dennis Hilgenkamp, eigenaar van Hilgenkamp Bouwservice, is zelf al jaren nauw betrokken bij het evenement. Hij levert samen met zijn medewerkers ieder jaar de monkey bars en afgelopen jaar bouwden zij het grootse eindobstakel met de glijbaan. Trots nam hij dan ook de symbolische hooivork aan die hem als Landheer toekomt.

Dit jaar is de route gelijk aan de afgelopen jaren, de organisatie zal de deelnemers wederom verrassen met nieuwe hindernissen. Alle deelnemers rennen door weilanden en over boerenbedrijven en zullen veel modder- en waterobstakels moeten overwinnen om via het dorp te finishen op het gezellige ‘Boerenerf’. De drie afstanden zijn ongewijzigd. De Kidsrun (3 km) is voor deelnemers van 8 tot 14 jaar. Daarnaast is er de basisafstand van 8,5 km en kunnen de echte stoere boeren kiezen voor de langste afstand de 13,5 km, voor extra kilometers met nog meer en zwaardere obstakels.

About Sonja Veneman

Sonja Veneman
Verslaggeefster Radio/TV. Redactie -Webcontentmedewerker/PR

Reageren

je emailadres wordt niet gepubliceerd. *

*

*

code