Joke Mol 40.000e bezoeker zwembad De Tippe

Vanwege het fijne zomerweer van de afgelopen week heeft Zwembad de Tippe het zomer zwemseizoen een week verlengd. In plaats van 3 september sluiten de deuren van het openluchtzwembad op vrijdag 8 september.
Op woensdag 6 september om 08.30 uur werd Joke Mol uit Luttenberg zelfs als 40.000e bezoeker bij het openluchtzwembad verwelkomd! Joke was blij verrast, ze komt elke dag uit Luttenberg naar het mooie openluchtbad in Heino om haar baantjes te zwemmen. Uit handen van Peter Gras van Sportbedrijf Raalte en Wouter de Waal van Stichting Vrienden van de Tippe ontving Joke een cheque voor een zwemabonnement voor zwembad de Tippe voor het volgende zwemseizoen 2018 en een bos bloemen.

Einde zwemseizoen

Op vrijdag 8 september komt er dan toch een eind aan het mooie lange zwemseizoen bij zwembad de Tippe en beginnen gelijk de voorbereidingen voor het nieuwe zwemseizoen 2018 weer.

Kijk voor meer informatie op www.zwembaddetippe.nl en volg zwembad de Tippe op Facebook (www.facebook.com/zwembaddetippe) voor het laatste nieuws.

About Truus Brouwer

Reageren

je emailadres wordt niet gepubliceerd. *

*

*

code