Kerstmarkt De Hartkamp in Centraal Hart

Op zaterdag 16 december van 11.00 – 16.00 uur is het weer zo ver. Het Centraal Hart in woonzorglocatie de Hartkamp, verandert weer in een sfeervolle kerstmarkt. De kerstinkopen kunnen dan echt beginnen bij de vele kramen, bezoekers kunnen al struinend langs de kramen op zoek naar een passend kerstkado, kerststukjes of een mooie kerstkaart. Er is enorm veel  keuze.

Op de foto met de Kerstman

Op verschillende plekken kunnen de bezoekers genieten van de winterse lekkernijen, en luisteren naar de live muziek. Oliebollen, snert en knippertjes met gluhwein, alles even lekker. Ook zijn er diverse kinderactiviteiten zoals schminken en kerstkaarten maken. Of op de foto samen met de Kerstman en zijn arrenslee!

Uiteraard zal een loterij met veel mooie prijzen niet ontbreken!

 

Kerstbingo

Tijdens de kerstmarkt kunt u bij de kraam van Centraal Hart nog meer informatie krijgen over de activiteiten en de mogelijkheden van het wijkcentrum. Er is altijd veel te doen. Bijvoorbeeld  op  woensdag 13 december is er een kerstbingo van 14.30 -16.30 uur.

 Het Centraal Hart is een initiatief van Landstede Welzijn, RIBW en Carinova. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar http://www.centraal-hart.com/

About Sonja Veneman

Sonja Veneman
Verslaggeefster Radio/TV. Redactie -Webcontentmedewerker/PR

Reageren

je emailadres wordt niet gepubliceerd. *

*

*

code