“Koude neuzen wandeling”

Ga mee naar buiten een koude neus te halen! Het is heerlijk om juist in de winter een frisse neus te halen. Wandel mee met een natuurgids en geniet van de winter op de Sallandse heuvelrug en ontdek dat er echt nog heel veel is te zien en te beleven in de winterse natuur.

Zondag 10 december kunt u meewandelen met een natuurgids. De wandeling start om 14.00 uur bij het BuitenCentrum van Staatsbosbeheer aan de Grotestraat 281, 7441 GS in Nijverdal.
Kosten voor de wandeling zijn €7,50 per persoon. Vanuit het BuitenCentrum maakt u een wandeling door de stille bossen en geniet u van de prachtige vergezichten over de heuvels. De Sallandse heuvelrug biedt u bergen aan natuur. Een prachtige wandeling voor het hele gezin. Ga mee op ontdekkingstocht door het winterse bos. Voel de kou op uw gezicht en de wind door de haren.
Aanmelden via de website: https://www.staatsbosbeheer.nl/natuurgebieden/sallandse-heuvelrug/activiteiten

Na de wandeling  krijgt u een kop koffie, thee of warme chocolademelk naar keuze én iets lekkers in het restaurant BuitenGewoon Lekker. Zo kan de koude neus weer heerlijk opwarmen bij de open-haard.

About Marijke Reinders

Reageren

je emailadres wordt niet gepubliceerd. *

*

*

code