Landstede MBO start met nieuwe volwassenenopleidingen zorg

In februari 2018 start bij Landstede MBO Raalte een nieuwe opleiding Verpleegkunde voor bbl’ers, niveau 4. Studenten die aan deze opleiding beginnen, stromen in het tweede jaar in en doen de opleiding dan in drie jaar. Bij voldoende aanmeldingen starten in februari ook bbl-opleidingen Verzorgende IG (niveau 3) en Maatschappelijke Zorg (niveau 3/4).

De afkorting ‘bbl’ staat voor beroepsbegeleidende leerweg, opleidingen voor werkende volwassenen. Studenten die zo’n leerweg volgen, werken minimaal 24 uur per week betaald in een erkend leerbedrijf en gaan één dag per week naar school.

Toegenomen vraag

Landstede MBO Raalte ziet dat de vraag naar bbl-opleidingen almaar toeneemt in de regio Salland, en niet alleen in de zorg. Mensen doen niet langer één studie en gaan daarna alleen nog werken, maar zij blijven leren gedurende hun hele werkzame leven.

 

Informatie en aanmelden

Heb je interesse in de opleiding Verpleegkunde, Verzorgende IG of Maatschappelijke Zorg vanaf februari 2018? Mail dan voor meer informatie naar mnijenkamp@landstede.nl. Meteen aanmelden op www.landstedembo.nl kan ook, via ‘aanmelden opleiding’ in het rechtermenu. Daarna volgt een uitnodiging voor een intakegesprek.

About Sonja Veneman

Sonja Veneman
Verslaggeefster Radio/TV. Redactie -Webcontentmedewerker/PR

Reageren

je emailadres wordt niet gepubliceerd. *

*

*

code