21 december – Speciale uitzending over Landstede voor Havonos

De ICT-afdeling van Landstede Raalte organiseert op 21 december een goede doelen-actie voor Havonos uit Raalte. De ICT-afdeling verzorgt ieder jaar een LAN-Party waar gamen centraal staat. En dit jaar is het goede doel, Havonos uit Raalte, er aan toegevoegd.

Havonos

Havonos zet zich in voor de kwaliteit van leven binnen de Vanni te verbeteren, waarbij we ons richten op zowel de sociale, als op de economische levensstandaard. Het streven naar zelfredzaamheid van de plaatselijke bevolking staat daarbij centraal. Hiernaast heeft Havonos aandacht voor de (vele wees-)kinderen, want zij zijn immers de toekomst. Als de kinderen goed te eten krijgen en naar school kunnen gaan, heeft iedereen daar later profijt van. Sinds de oprichting van Havonos in 2005 zijn tal van projecten op gebied van renovatie, scholing, nieuwbouw, huisvesting, landbouw en sociale gemeenschap gerealiseerd.

Doneren
Geld inzamelen | Doneeractie.nOok doneren? Klik hier!

Landstede

RTV Raalte zendt de speciale uitzending uit op donderdag 21 december a.s., waarbij gamen voor Havonos centraal staat. Het wordt gepresenteerd door: Ruben de Beuze, Bryan Woertman & verslaggever Sonja Veneman

Landstede voor Havonos
Donderdag 21 december 2017
om: 12:00 – 15:00 uur 

About Rick Malipaard

Rick Malipaard

Reageren

je emailadres wordt niet gepubliceerd. *

*

*

code