Laatste nieuws:

Metamorfose voor Overesch Ecologische Landbouw

Heino/Raalte – Zo’n twee-en-een-half jaar na de opening van hun boerderijwinkel vonden ze het bij Overesch Ecologische Landbouw tijd voor een metamorfose. “Een winkel is continu aan verandering onderhevig. Je assortiment verandert en je interieur dus ook.” Van de verbouwing zelf zullen klanten niets merken. Vanaf dinsdag 27 maart staat de winkel er op zijn paasbest bij!

Op de kop

In het najaar van 2015 startte Overesch met een gloednieuwe boerderijwinkel. Voor die tijd kwamen klanten langs in de schuur op het erf. Knus, maar klein. Met de nieuwe locatie werd het aanbod dan ook flink uitgebreid.  Naar ieders tevredenheid; het leverde Overesch Ecologische Landbouw de tweede plek op in de categorie Beste Boerderijwinkel 2018. “Toch merken we dat we nu toe zijn aan een restyling”, vertelt Rudy Horstman. Jan Overesch voegt toe: “In de loop der jaren zijn er dingen bijgekomen. Zoals bijvoorbeeld de oven en het uitgebreide verse broodassortiment.” Intern werd er dus al wat geschoven, maar nu wordt er een flinke herindeling gemaakt. “De boel gaat even goed op de kop”, legt Rick Overesch uit. “Daardoor krijgt het brood een betere plek.”

 

Paasaanbiedingen

De drie vertellen dat er ook meer keuze komt in persoonlijke verzorging, kruiden, noten en schoonmaakmiddelen. Daarnaast worden de vegetarische artikelen uitgebreid. En groenten krijgen een nog prominentere plek in de winkel. Jan: “Het aanbod aan groente is voor ons erg belangrijk. Veel komt immers van onze eigen akkers. Bovendien breidt ook dit aanbod steeds meer uit. Verder hebben we veel klanten die speciaal voor het vlees van onze eigen dieren langskomen.” Voor de metamorfose kreeg het team van Overesch Ecologische Landbouw hulp van een schappenplanspecialist. Jan, lachend: “Ja, die bestaat!” Op maandag 26 maart vindt de herindeling plaats, zodat klanten vanaf de 27e de hernieuwde winkel kunnen bewonderen. Mooi op tijd voor het Paasweekend. Er zijn in die week bovendien allerlei speciale aanbiedingen voor een heerlijk ontbijt, brunch of lunch met Pasen.

Voordeelkaart  en Ekoplaza Bezorgservice

Dankzij de Klantenvoordeelkaart van boerderijwinkel Overesch sparen klanten heel eenvoudig voor nog meer voordeel. Jan legt uit hoe het werkt: “Bij besteding van elke 10 euro ontvang je een stempel. Een volle spaarkaart geeft recht op 15 euro korting op je eerstvolgende aankoop.” Wat daarnaast steeds bekender wordt is dat de boerderijwinkel ook afhaalpunt is voor de Ekoplaza-webshop. Tevens kunnen bestellingen van deze website – of de nieuwe Ekoplaza-app! – aan huis bezorgd worden. Rick: “We hebben bewust gekozen voor de Ekoplaza-webshop vanwege het enorme aanbod aan biologische producten. Dat zijn er namelijk zo’n 7000. Ter vergelijking: zelf hebben we 1800 artikelen in onze boerderijwinkel.” “Bestelde producten kunnen hier opgehaald worden”, vult Rudy aan. “Men kan de boodschappen in Salland gratis thuis laten bezorgen. Dat is al mogelijk bij een minimaal orderbedrag van 25 euro.”

Overesch Ecologische Landbouw, Hondemotsweg 40 te Raalte.

About Sonja Veneman

Sonja Veneman
Verslaggeefster Radio/TV. Redactie -Webcontentmedewerker/PR

Reageren

je emailadres wordt niet gepubliceerd. *

*

*

code