Nationaal Theaterweekend in Deventer Schouwburg

Op 27 en 28 januari vindt het Nationaal Theaterweekend plaats. Met bijzondere activiteiten, aansprekende programma’s en voorstellingen voor kleine prijsjes van €5,-, €7,50 en €10,-.

Op zaterdagavond 27 januari presenteert de Deventer Schouwburg een muzikaal programma met in de grote zaal een Hommage aan Lennaert Nijgh. Een uniek theaterconcert met Sjors van der Panne, Jim de Groot, Izaline Calister en Josee Koning met natuurlijk de grote hits zoals ‘Het land van Maas en Waal’ en ‘Malle Babbe’ maar ook minder bekend werk van Lennaert Nijgh.
In de kleine zaal kunt u genieten van de energieke, enthousiaste, eerlijke en krachtige akoestische folk van Scrum. Ingegeven door het leven worden traditionele tunes afgewisseld met moderne eigen muziek, die trouw blijft aan de traditie van de folk.

Zondag 28 januari gaat de deur al om 11:00 uur open voor de kleintjes met de swingende muzikale familievoorstelling Peter en de Wolf (3+).

Om 15.30 uur kunt u genieten van de theaterversie van de bestseller van Hendrik Groen: ‘Pogingen iets van het leven te maken’. De leukste bejaarde van Nederland, gespeeld door Beau Schneider en zijn vrienden, laten u een jaar lang meeleven met alle ups en downs in een verzorgingshuis.

 

Kaarten zijn te verkrijgen via www.deventerschouwburg.nl.

 

About Sonja Veneman

Sonja Veneman
Verslaggeefster Radio/TV. Redactie -Webcontentmedewerker/PR

Reageren

je emailadres wordt niet gepubliceerd. *

*

*

code