Laatste nieuws:

Natuurwerkdag 4 november Salland & Vechtdal

Zin in een dagje buiten knotten, op de heide werken of lekker tuinieren? Doe dan mee aan de grootste vrijwilligersdag in het groen. Op zaterdag 4 november vindt voor de 17e keer de landelijke Natuur-werkdag plaats.

Deelnemers kunnen zich aanmelden via natuur-werkdag.nl. Op veel locaties zijn speciale activiteiten voor kinderen, zodat het hele gezin mee kan doen. Vorig jaar deden ruim 1.500 vrijwilligers mee in Overijssel. Meld je, alleen of samen met buren, vrienden of familie, aan voor een dagje buiten werken, met na afloop een kop lekkere soep van Landschap Overijssel.
Kijk op www.natuurwerkdag.nl voor alle activiteiten bij jou in de buurt.

In Overijssel zijn meer dan 40 locaties aangemeld waar vrijwilligers aan de slag kunnen tijdens de Natuurwerkdag. Op de Lemelerberg organiseren we dit jaar naast onze standaard locatie ook een speciale locatie voor een groep singles. Tijdens deze ochtend werk je samen met andere singles op de heide en kun je leuke contacten opdoen.

Deelnemers die van tuinieren houden kunnen zich aanmelden voor de Generatietuin in Wierden. Hier voelen jong en oud zich thuis en is er altijd iets te doen. Gaat je interesse uit naar wilgen knotten en je wilt het graag leren, meld je dan aan in Raalte.  Of trek het boompje met de langste wortels uit de grond en win een verrassing bij de Zonnehorst in Punthorst. Kinderen zijn op veel locaties welkom, check dit vooraf bij de locatie van jouw keuze op www.natuurwerkdag.nl.

About Marijke Reinders

Reageren

je emailadres wordt niet gepubliceerd. *

*

*

code