Nieuwjaarsparty in Taveerne Tivoli

Voor iedereen in Raalte en omstreken is er in de nacht van Oud & Nieuw feest bij Taveerne Tivoli aan de Zwolsestraat. De Nieuwjaarsparty wordt opgeluisterd door surf-/rock’n’roll-muziek van The Buccaneers en muziek van DJ De Apotheker.Hapjes, oliebollen en bubbels completeren het feest dat oudejaarsavond om 22.00 uur begint en tot ‘ver’ in het nieuwe jaar duurt. Kaartjes zijn in de voorverkoop verkrijgbaar.

“Vetkuif in model, leren jackie aan en gáán! Vetkuivenmuziek uit de jaren ’50 en ’60, classic rock uit de jaren ’70 en feelgood-muziek uit de jaren ’80 en ’90. We gaan swingend 2017 uit en 2018 in. De voetjes gaan van de vloer!

Rienk Jonker zwaait sinds begin dit jaar samen met partner Eva Middelbosch de scepter over Taveerne Tivoli. Het is daarom hun eerste jaarwisseling in de horecagelegenheid aan de Zwolsestraat. “Tot voor enkele jaren kon iedereen hier in de nieuwjaarsnacht al proosten op het nieuwe jaar. We herstellen die traditie, maar kiezen ervoor om het feest al om 22.00 uur te laten beginnen. Met bollen, bubbels, knallen en muziek samen het oude jaar uit, samen het nieuwe jaar in”, aldus Jonker.

Op loop- en fietsafstand

Het concept werd een jaar geleden met succes bij Bierencafé “De Zuiderbuur” geïntroduceerd, in samenwerking met de vriendengroep De Feestweekendjes. In overleg met De Zuiderbuur is dit jaar gekozen voor Tivoli als decor van het nieuwjaarsfeest. Ook dit jaar verleent De Feestweekendjes weer haar medewerking. “We willen van de jaarwisseling een feest voor iedereen maken. En dat op loop- en fietsafstand van huis”, aldus Fred Tulling van de vriendengroep.

Kaarten voor de Nieuwjaarsparty kosten 12,50 euro. Ze zijn verkrijgbaar bij Taveerne Tivoli en bij Annie Schulten Lederwaren aan de Herenstraat in Raalte.

 

 

About Sonja Veneman

Sonja Veneman
Verslaggeefster Radio/TV. Redactie -Webcontentmedewerker/PR

Reageren

je emailadres wordt niet gepubliceerd. *

*

*

code