Olga Commandeur opent 15 september Samen Actief Dag in Tijenraan

Op vrijdagochtend 15 september komt ex-topsportster Olga Commandeur (ook bekend van het tv programma ‘Nederland in Beweging’) naar Raalte. Ze verzorgt tussen 10.00u en 10.30u een sportieve kick-off van de 1e Samen Actief Dag voor 50-plussers in sportcentrum Tijenraan.
Na deze warming-up kunnen bezoekers tot 15.30u de gevarieerde 50+-gezondheidsmarkt bijwonen en iedereen kan zelf ook actief meedoen met gevarieerde sport- en cultuuractiviteiten.

Tijdens deze dag kan iedereen gratis kennis maken met activiteiten zoals bridge, koersbal, aquasporten, sportief wandelen en yoga. Er is ook uitgebreide markt waarbij ruim 30 Raalter sport-, cultuur- en gezondheidsorganisaties zich presenteren. Om 15.00u wordt de dag muziek afgesloten met een bingo.

De Samen Actief Dag wordt georganiseerd door de WijZ Welzijn en Sportbedrijf Raalte met als doel 50-plussers uit Raalte-dorp kennis te laten maken met het brede aanbod in de kern.

Daarnaast heeft Samen Actief Raalte ook als doel om de lokale doorverwijzingsstructuur tussen zorg, sport en bewegen (ketenaanpak) te versterken. Deze dag is mede mogelijk gemaakt dankzij een subsidie van de Provincie Overijssel.

Meer informatie is ook te vinden op www.samenactiefraalte.nl.

About Truus Brouwer

Reageren

je emailadres wordt niet gepubliceerd. *

*

*

code