Oliebollenactie door Scouting Raalte

Ook dit jaar word er door Scouting Raalte weer heerlijk ambachtelijke oliebollen en appelbeignets verkocht. De oliebollen en appelbeignets worden door een gerenommeerde echte bakker volgens ambachtelijk recept gebakken. Bestellingen aannemen, bezorgen of los verkopen is een hele logistieke organisatie dat zeker aan onze Raalter Scouting Leden is toevertrouwd!Onze leden komen op vrijdag 29 of zaterdag 30 december langs de deuren in Raalte. De opbrengst van deze oliebollen actie komt ten goede aan het scoutingspel van de jeugdleden.

Bestellen
Wilt u de scouting leden met oliebollen niet mislopen, bestel dan uw oliebollen en appelbeignets van te voren. Dit kan via de oliebollen bestellijn op nummer 0572-35 83 75 of via de website oliebollen.scouting-raalte.nl. De bestellingen kunnen worden bezorgd op vrijdag 29, zaterdag 30 en zondagochtend 31 december, waarbij u zelf het dagdeel kunt bepalen. Er wordt ook op vrijdag en zaterdagavond bezorgd als u dat wenst.

Verkooppunt
Mocht u de oliebollen vers mee willen nemen vanaf een verkooppunt, kom dan langs ons verkooppunt bij De Welkoop in Raalte op 29 en 30 december. Hier staan we tussen 10.00 en 17.00 uur oliebollen en appelbeignets te verkopen.

De prijzen zijn: 10 oliebollen of 4 appelbeignets voor € 6,- of 5 krent loze oliebollen voor € 3,-.

About Sonja Veneman

Sonja Veneman
Verslaggeefster Radio/TV. Redactie -Webcontentmedewerker/PR

Reageren

je emailadres wordt niet gepubliceerd. *

*

*

code