“ontdek de Sallandse Heuvelrug” 65+ wandeling

Ga dinsdag 1o oktober ’s middags om 14.00 uur mee met een gids van Staatsbosbeheer en ontdek in een rustig tempo de Sallandse Heuvelrug. Maak een wandeling langs heuvelachtige heidevelden en verlaten paden. Geniet van de prachtige glooiende heidevelden en de vergezichten. Laat u verrassen door de bergen vol natuur.

De start is bij het BuitenCentrum, Grotestraat 281, 7441 GS te Nijverdal. Vandaar gaat u met eigen auto naar het uitzichtpunt Noetselerberg. Een vergunning om hier te parkeren wordt verzorgd.

Bij het uitzichtpunt start de wandeling. De gids vertelt u graag over de cultuurhistorie van de Sallandse Heuvelrug en over de planten en dieren van het gebied. U krijgt natuurlijk voldoende tijd om vragen te stellen en foto’s te maken. Wandel mee en laat u verrassen door de stilte en de kleurenpracht in het herfstbos. Geniet van de vele paddenstoelen, ruik de geuren van de herfst en voel de wind door de haren waaien. Onderweg zijn er een paar pauzes en krijgt u koffie of thee met iets lekkers aangeboden. Dit is bij de prijs inbegrepen.

Datum: dinsdag 1o oktober

Prijs: € 7,50

Leeftijd: 65 +

Informatie: https://www.staatsbosbeheer.nl/activiteiten/salland/ontdek-de-sallandse-heuvelrug-65-plus-wandeling

Aanvangstijd: 14.00 uur

Duur: 1,5 à 2 uur

Telefonisch aanmelden: BuitenCentrum Sallandse Heuvelrug T 0548-612711

About Bertha Nijkamp

Reageren

je emailadres wordt niet gepubliceerd. *

*

*

code