Laatste nieuws:

Open dag bij ECR Solace op 28 september 2017

Op donderdag 28 september organiseert woonzorglocatie ECR Solace tussen
13.30 en 16.30 uur een open dag voor senioren, mantelzorgers en andere belangstellenden.
Om 15.00 uur kunnen bewoners en bezoekers genieten van  vioolmuziek door Marion de Bock en Willem Struiksma. Zij spelen liedjes uit de oude doos en salonmuziek.

Tijdens de rondleidingen langs de verschillende comfortabele appartementen en zorghotelstudio’s krijgen bezoekers uitleg over de mogelijkheden op het gebied van wonen en zorg. De zorg kan – indien gewenst – 24 uur per dag geboden worden. Hierdoor kunnen mensen ‘op eigen wijze’ ouder worden en samen blijven wonen met hun partner ook als slechts 1 van de 2 zorg nodig heeft. Een woonzorgappartement nabij andere senioren is ook een mooie oplossing voor ouderen, die eenzaamheid of een onveilig gevoel willen voorkomen.

In de zorghotelstudio’s bij ECR Solace kunnen mensen uit de regio tijdelijk verblijven. Bijvoorbeeld als zij na een ziekenhuisopname of bij ziekte niet thuis kunnen herstellen of revalideren. Een zorghotelstudio is ook een goede optie als mensen wachten op een plek in een verpleeghuis of om mantelzorgers tijdelijk te verlichten.

Het adres is: ECR Solace, Statenweg 3, 8141 SH Heino.
Aanmelden voor de Open Dag is niet nodig.
Meer informatie is verkrijgbaar via de receptie: T (088) 328 00 10.

About Truus Brouwer

Reageren

je emailadres wordt niet gepubliceerd. *

*

*

code