Pianistes met een ‘vleugeltje’ theater in Podium Heino

Beth & Flo, oftewel Elsbet Remijn en Claudette Verhulst, komen op zondag 15 oktober naar Theater Podium Heino voor een vrolijk, luchtig en verrassend pianoconcert met op het programma werken van o.a. Brahms, Dvorak en Ravel. Aanvang: 15.00 uur.

Een liedje, een grapje, een flirt – en dan opeens virtuoos vierhandig pianospel! Dat moeten Elsbet Remijn en Claudette Verhulst zijn. Twee pianistes die het liefst concerten geven die niet alleen concerten zijn. Allebei hebben ze in 2014 hun masterdiploma behaald aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag. Als pianoduo Beth & Flo treden zij op in theaters en concertzalen, maar net zo lief in huiskamers, of juist op plekken waar klassieke muziek nooit klinkt. Verhalen vertellen, de muziek in een context plaatsen, knipogen naar het publiek en ondertussen Bach, Brahms, Ravel en vele andere componisten laten horen – dat is wat ze het liefste doen! Daarmee proberen ze op hun eigen manier een steentje bij te dragen aan het toegankelijker maken van klassieke muziek.

Dit pianoconcert vindt plaats op zondag 15 oktober om 15.00 uur in Theater Podium Heino.
Kaarten kosten € 12,50 en kunnen online gekocht worden op www.podiumheino.nl of bij de Smulbaai en het Dorpshuus in Heino.

Reageren

je emailadres wordt niet gepubliceerd. *

*

*

code