Politie houdt 3 personen aan in Nieuw-Heeten

NIEUW HEETEN – De politie heeft in de nacht van donderdag op vrijdag omstreeks 00.30 uur in Nieuw Heeten drie personen aangehouden. Het drietal, een 23-jarige man uit Rotterdam, 24-jarige waarvan de woonplaats niet bekend is en een 26-jarige man uit Rijen, worden verdacht van mishandeling en overtreding van de Wet wapens en munitie. Het trio zou betrokken zijn bij een mishandeling. Ook zou er sprake zijn van een vuurwapen.

Bij de meldkamer was het type auto en een kenteken bekend van de verdachten. Diverse eenheden keken uit naar deze auto. Eén eenheid zag de auto rijden in de omgeving van de sporthal in Nieuw Heeten. Zij gaven hun positie door aan de meldkamer zodat de andere eenheden ook die kant op konden komen.

Op de Zwarteweg in diezelfde plaats werd de auto tot stoppen gedwongen. Via de zgn. ‘uitpraatprocedure’ werden de verdachten uit de auto gehaald en vervolgens aangehouden. De verdachten werden allemaal afzonderlijk overgebracht naar het politiebureau en ingesloten. De politie trof bij de fouillering een mes aan.

Vandaag zal het onderzoek worden voortgezet en mogelijk duidelijk worden wat er zich precies heeft voorgedaan.

About Rick Malipaard

Rick Malipaard

Reageren

je emailadres wordt niet gepubliceerd. *

*

*

code