Salland Café:

‘Veehouderij en gezondheid in Salland, wat weten we ervan?’

Agrarische bedrijven zijn belangrijk voor de economie van Salland. Ook zijn ze onderdeel van ons mooie coulisselandschap. Grootschalige veehouderij is in opspraak. Maar kennen we de feiten over agrarische sector? Kennen we de intenties van de ondernemers?

Op 18 september nemen we je mee op excursie en hoor je hoe het eraan toegaat in varkenshouderij. Verder worden de resultaten van een driejarig onderzoek over veehouderij en gezondheid gepresenteerd. Welke conclusies hebben de onderzoekers getrokken over de impact op onze gezondheid? Vervolgens gaan boeren, burgers en buitenlui in gesprek over wat een gewenste ontwikkeling voor de agrarische sector van Salland kan zijn. Iedereen is van harte welkom.

Wat is het Salland Café?
Onder de noemer De Kracht van Salland werkt een breed netwerk aan nieuwe ontwikkelingen in Salland. Het Salland Café is een netwerkbijeenkomst die samenwerking en kennisdeling in Salland stimuleert. Vier keer per jaar komen bewoners, ondernemers, organisaties en overheden bijeen. Met korte presentaties over actuele thema’s en elke keer op een andere locatie in Salland. Graag ontmoeten we je in het Salland Café.

Aanmelden
Aanmelden voor 14 september via krachtvansalland@raalte.nl (vermeld ‘opgave Salland Café’ en onderdeel excursie en/of Salland Café). Het aantal plaatsen is beperkt, dus meld je snel aan.

About Truus Brouwer

Reageren

je emailadres wordt niet gepubliceerd. *

*

*

code