Santarun 2017 in Raalte

Koopzondag 17 december is het zover. De 5e editie van de Raaltese Santafunrun  (http://santarunraalte.nl/) start om 16.00 op de Grote Markt in Raalte. Met deze kerstmannenloop lopen we geld bij elkaar om straks in 2018 ‘Sallandse Kinderen in de knel’ een Sinterklaascadeautje te geven. Mensen uit de regio vóór mensen uit de regio.In de vorige vier edities konden we met bijdragen van de renners die een Kerstmanpak kochten, de bijdragen van ondernemers en organisaties en de opbrengsten van de Santarunloterij steeds meer kinderen plezieren. Dit jaar zijn op 5 december meer dan 450 kinderen blij gemaakt met de opbrengst van de Santarun 2016.

Tussen de ijsbaan die er dit jaar op de Grote Markt is en de Plaskerk, is er om 16.00 een grandioze warming up door LifeStyleXL, waarna de deelnemers een kort parcours door het dorp lopen. De sfeer wordt opperbest door alle activiteiten die er die middag in het dorp zijn. Dus je bent in een prima sfeer goed bezig voor jezelf en voor anderen.

Op die dag sluit ook de lotenverkoop. In de weekenden vooraf worden in het dorp loten verkocht voor maar €2,- die kans geven op prijzen als een jaar lang gratis brood; een fraaie karafset, dinerbonnen, een hotelovernachting enz. De trekking vindt plaats op 3 januari

About Sonja Veneman

Sonja Veneman
Verslaggeefster Radio/TV. Redactie -Webcontentmedewerker/PR

Reageren

je emailadres wordt niet gepubliceerd. *

*

*

code