Schoenen, eigenzinnige humor, streektaal en zang in het HOFtheater

Donderdag 15 februari gaan alle schoenen de deur uit bij Popje, hou je muil. Een voorstelling over huwelijksproblemen en schoenen.. heel veel schoenen. Vrijdag 16 februari staat in het teken van de derde voorstelling van Herman in een bakje Geitenkwark. Bij de voorstelling Verplicht spelen mag alles. Ie möt wal Twenst kunn’n verstoan op zaterdag 17 februari. Want bij Gewoon Aans zal streektaal een belangrijke rol spelen samen met humor, zang en dans. Esther Groenenberg sluit op zondag 18 februari het weekend af met een ode aan Carole King.

Feikes Huis met Servaes Nelissen en Ilse Warringa | Popje, hou je muil
Popje, hou je muil (alle schoenen de deur uit) is een muzikale komedie vol absurde, herkenbare en burleske scènes. Ilse Warringa, bekend als Juf Ank uit de serie De Luizenmoeder, is in de rol van haar andere alter ego Meta. Zij is in deze voorstelling de echtgenote van Ferry, gespeeld door Servaes Nelissen. Urgente vrolijkheid in sombere tijden! Het huwelijk van Ferry en Meta zit in een flinke dip en ook hun Schoenenhuis Fermeta kan een frisse wind gebruiken. Daarom bedenken Meta en Ferry ‘De Knotsgekke Snuffeldagen’, waarbij alle schoenen de deur uit moeten.

Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar voor Popje, hou je muil op donderdag 15 februari, 20.15 uur in het HOFtheater. Kaarten kosten € 20,00 per stuk.

Herman in een bakje Geitenkwark | Verplicht spelen
Herman in een bakje Geitenkwark is een ervaring die je leven verandert: een podium gevuld met de eigenzinnige humor, unieke vorm van samenzang en absurde bedenksels van vier jongens, en, als belangrijkste van alles, met jouw fantasie. Want wat wil je nou eigenlijk? Lachen of huilen, denken of voelen, lekker achterover of op het puntje van je stoel? Je hoeft niet te kiezen, want alles mag. De derde voorstelling van Herman in een bakje Geitenkwark: Verplicht Spelen, voor iedereen die het vergeten is.

Er zijn nog kaarten beschikbaar voor Herman in een bakje Geitenkwark op vrijdag 16 februari, 20.15 uur in het HOFtheater. Kaarten kosten € 18,50 per stuk.

 

Gewoon Aans | Volk

Gerrit Versteeg en Louise Raamsteeboers, die beiden vele jaren deel uitmaakten van Boer’nleu, zijn de aanjagers van het nieuwe revuegezelschap Gewoon Aans. Na VerrasSing hebben ze een nieuwe voorstelling, met als titel Volk. Mede door de energie die ze hebben gekregen van de positieve reacties op de eerste productie, is het ze gelukt om een nieuw programma te maken voor jong en oud.

 

Er zijn nog kaarten beschikbaar voor Gewoon Aans op zaterdag 17 februari, 20.15 uur in het HOFtheater. Kaarten kosten € 21,50 per stuk.

 

Esther Groenenberg | Carole King – A Natural Woman
Zangeres Esther Groenenberg brengt een ode aan haar grote idool, de alom bewonderde Amerikaanse zangeres Carole King, bekend van hits als ‘A Natural Woman’, ‘You’ve Got A Friend’ en ‘The Loco-motion’. Kings grote meesterwerk ‘Tapestry’ staat centraal, aangevuld met talloze hits die ze schreef voor andere artiesten. Met haar drie begeleidende topmuzikanten Bas Schouten, Dirk Schreuders en Bauke Bakker roept Groenenberg de sfeer op van de fameuze nachtclub ‘The Troubadour’, waar King kind aan huis was, en geeft ze de zangeres zo het eerbetoon dat ze verdient.

Er zijn nog kaarten beschikbaar voor Esther Groenenberg op zondag 18 februari, 15.00 uur in het HOFtheater. Kaarten kosten € 19,50 per stuk.

Kaartverkoop

Kaarten zijn te bestellen via de kassa van het HOFtheater (0572-361361) of via www.HOFtheater.nl. De kassa is geopend van woensdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 13.00 uur en vanaf een uur voor aanvang van een voorstelling. Kijk voor meer informatie op www.HOFtheater.nl.

About Sonja Veneman

Sonja Veneman
Verslaggeefster Radio/TV. Redactie -Webcontentmedewerker/PR

Reageren

je emailadres wordt niet gepubliceerd. *

*

*

code