Laatste nieuws:

Stöppelhaene-expositie: is uw foto daar te zien?

De Historische Vereniging Raalte en Omstreken organiseert tijdens Stöppelhaene weer een boeiende expositie in de Raalter Plaskerk. Het thema dat hiervoor is gekozen is “de vier jaargetijden”. Evenalsvorig jaar wordt het weer een combinatie van oude foto’s, gebruiksvoorwerpen en kleding. Daarnaast zal ook de Protestantse kerk een deel van de ruimte opvullen met panelen die op hetzelfde thema betrekking hebben.

Hoewel de vereniging kan putten uit een rijk gevuld foto-archief, willen we daarnaast graag iedereen die in het bezit is van oude foto’s die op een of andere manier te maken hebben met het gekozen thema, in de gelegenheid stellen zijn of haar foto(‘s) te laten opnemen in de expositie.

Van de foto’s wordt een scan gemaakt en daarvan wordt op een standaard formaat van 20 x 30 cm. een afdruk gemaakt. Met vermelding van de naam van de eigenaar worden deze dan tentoon gesteld.

Heeft u foto’s of dia’s waarvan u denkt dat die goed passen bij het thema “de vier jaargetijden” en u wilt die voor de expositie beschikbaar stellen, dan kunt u dat doorgeven aan Diny Freriks (tel. 0572-357392 of per mail diny_freriks@hotmail.com). Zij zorgt voor de registratie van het fotomateriaal en coördineert het scannen dat zoveel mogelijk op maandag 9 juli zal plaatsvinden in het Annahuis.

About Link Website

Reageren

je emailadres wordt niet gepubliceerd. *

*

*

code