Veel muziek en de Grote HOFCabaret Avond in het HOFtheater

Dit weekend is er cabaret en heel veel muziek in het HOFtheater. Op donderdag 15 maart laat Arjan Erkel zijn inspirerende verhaal horen samen met Jan Wilm Tolkamp. Op vrijdag 16 maart is er dé Grote HOFCabaret Avond met vele opkomende cabaretiers. OMNIA speelt zaterdag 17 maart zijn eigenzinnige muziekstijl en zondag 18 maart treden Leonie Meijer, Marijn Brouwers, Merijn Oerlemans en andere musici op met verschillende mooie Italiaanse topsongs.

Arjan Erkel | Vrijheid van denken en doen

Arjan Erkel deelt zijn inspirerende verhaal over eenzaamheid, veerkracht en het overeind blijven staan in onmogelijke situaties zoals zijn ontvoering in 2002. Hij werd door rebellen uit Dagestand vastgehouden en na 20 maanden vrijgelaten. Muziek bood hem op die momenten troost en steun, vooral ‘Oerend Hard’ van ‘Normaal’ werd zijn houvast. Dit is ook de reden dat voormalig gitarist van Normaal, Jan Wilm Tolkamp, meegaat op tournee.

Er zijn nog kaarten beschikbaar voor Arjan Erkel op donderdag 15 maart om
20.15 uur in het HOFtheater. Kaarten kosten €19,50 per stuk.

 

Anne Neuteboom, De Blonde Jongens en Tim, Fuad Hassen & Jeffrey Kleine Koerkamp

De grote cabaretnamen van nu zijn ook ooit ‘klein’ begonnen. Talenten spotten doet het HOFtheater ook en voegt ze samen op één Grote HOF Cabaret Avond. Anne Neuteboom won in 2015 de jury- en publieksprijs bij het cabaretfestival Cameretten en had succes met haar debuutprogramma ‘Weg’. Nu is ze te zien in het HOFtheater met een try-out van haar volgende show. De Blonde Jongens en Tim wonnen in 2014 de publieksprijs op het Groninger Studenten Cabaret Festival. Ze worden geïnspireerd door fysieke acts als de Ashton Brothers. Fuad Hassen behaalde in 2013 de finale van de Cameretten en heeft een verpletterende indruk achtergelaten met zijn sterke grappen en goede opgebouwde verhalen. Jeffrey Kleine Koerkamp won in 2016 Salland’s Got Talent en is dus terug in het HOFtheater.

Er zijn nog kaarten beschikbaar voor ‘De Grote HOFCabaret Avond’ op vrijdag 16 maart om 20.15 uur in het HOFtheater. Kaarten kosten €19,50 per stuk.

 

OMNIA | Celtic World
Al sinds 1996 brengt OMNIA wereldwijd hun eigen paganfolk muziek naar buiten. Hun tijdloze akoestische muziek is geïnspireerd is op Keltische en vroeg-Europese olkstradities. De tour CelticWorld staat in het teken van de oorsprong van OMNIA’s muzikale reis met herintrede van de originele gitarist van OMNIA, de Ierse Joe Hennon.

Er zijn nog kaarten beschikbaar voor OMNIA op zaterdag 17 maart om
20.15 uur in het HOFtheater. Kaarten kosten €22,- per stuk.

 

Bella Italia | o.a. Leonie Meijer & Marijn Brouwers

De lekkerste en mooiste Italiaanse topsongs van o.a. Eros Ramazzotti, Laura Pausini, Paolo Conte en vele anderen worden gespeeld door o.a. Leonie Meijer en Marijn Brouwers in Bella Italia. Direct na afloop van de voorstelling kan men genieten van een heerlijk Italiaans dinner(buffet). Buon appetito!

Er zijn nog kaarten beschikbaar voor ‘Bella Italia’ op zondag 18 maart om 15.00 in het HOFtheater. Kaarten kosten €27,- per stuk. Kaarten incl. diner kosten €42,- per stuk.

 

Kaartverkoop

Kaarten zijn te bestellen via de kassa van het HOFtheater (0572-361361) of via www.HOFtheater.nl. De kassa is geopend van woensdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 13.00 uur en vanaf een uur voor aanvang van een voorstelling. Kijk voor meer informatie op www.HOFtheater.nl.

About Sonja Veneman

Sonja Veneman
Verslaggeefster Radio/TV. Redactie -Webcontentmedewerker/PR

Reageren

je emailadres wordt niet gepubliceerd. *

*

*

code