Vierde podium op ’t Stöppelveld

’t Stöppelveld terrein op Stöppelhaene krijgt dit jaar een vierde podium. Naast het buitenpodium, de Feestfabriek en de Sallandse Herberg is er aan de voorkant van het terrein nu ook de Jupiler Stage. Een klein podium waar bandjes en DJ’s in de middaguren zorgen voor muziek.

De Jupiler stage is bedacht met als inspiratie de brouwerijen van vroeger. Met een niet te groot podium, is het een leuke toevoeging aan ’t Stöppelveld. Dit podium zorgt ervoor dat bezoekers nu de hele dag door op ’t Stöppelveld terecht kunnen voor muziek en een drankje. Het podium komt aan de voorkant van de Feestfabriek te staan en heeft een eigen bar, waardoor de indeling van het terrein dit jaar iets anders zal zijn.
Niet alleen het podium is nieuw, ook de aankleding rondom is volledig in stijl . Bezoekers kunnen
genieten van muziek en een drankje zittend aan de speciaal gebouwde picknickbanken of aan de statafels. Maar het is ook zeker een plek om de voetjes van de vloer en handen in de lucht te gooien. Er komen namelijk genoeg leuke bandjes en DJ’s.

Vanaf donderdag 24 tot en met zaterdag 26 augustus wordt er ’s middags tot aan het begin van de avond opgetreden. Zo begint de donderdag meteen goed met de Old Ditch Riverhoppers die nieuwe en oude top 40 hits in bluegrass style spelen.
Vrijdag is er hillbilly style rock’n roll van theWetnecks en maximale energie met alleen een drumstel en gitaar van Bart en Alex.
Zaterdag kun je overdag genieten van de bandjes van het bloazersfestival en de finale.
Vervolgens wordt er swingmuziek gedraaid vanaf ouderwets vinyl door Babyboom en de patatgeneratie.

Meer weten over het muziekprogramma op de Jupiler Stage of op ’t Stöppelveld?
Kijk dan op www.stoppelhaene.nl/muziek

Reageren

je emailadres wordt niet gepubliceerd. *

*

*

code