Walk & Talk: ondernemerschap

Maandag 8 januari om 9.30 uur is er in de Bibliotheek Raalte weer een Walk&Talk, voor iedereen die werk zoekt. Speciale gast: Rianca Evers-den Ouden van De Veranderstudio.

Rianca Evers-den Ouden is organisatieadviseur, trainer, spreker en auteur. Ze is eigenaar van de Veranderstudio BV en van kenniscentrum Saminc BV, een netwerkorganisatie van mensen die werken met het door haar ontwikkelde principe van ‘Samensturing’. Ze had nog nooit gedacht nog eens ondernemer te worden totdat ze het gewoon ging doen, en nu wil ze niet anders meer. Ondernemen gaat voor haar over elke dag doen waar jij warm voor loopt, en alles op alles zetten om dat te realiseren. Gaat dat vanzelf? Nou nee. Maar het levert wel heel veel energie op! Rianca coacht en traint ook graag (nieuwe) ondernemers die ook werk willen maken van hun passie. Ze vertelt tijdens de Walk & Talk van 8 januari over het ondernemerschap en hoe jij werk kunt maken van je passie. Van harte welkom!

Praktische informatie

Walk&Talk is dé koffiepauze voor werkzoekenden. Je krijgt er elke maand actuele informatie over solliciteren én tips en ervaringen van anderen. Elke tweede maandag van de maand om 9.30 uur in de Bibliotheek Raalte. Het is positief, gratis en voor iedereen die (ander) werk zoekt. Aanmelden heeft de voorkeur, maar is niet verplicht. Aanmelden kan door een mail te sturen naar Jeny Flim via jeny.flim@bibliotheeksalland.nl.

Graag tot ziens in de Bibliotheek!

About Sonja Veneman

Sonja Veneman
Verslaggeefster Radio/TV. Redactie -Webcontentmedewerker/PR

Reageren

je emailadres wordt niet gepubliceerd. *

*

*

code